Sonsbeek Paviljoen Arnhem

Sonsbeek Paviljoen Arnhem is een Restaurant gelegen aan Zijpendaalseweg 30 in Arnhem.

Meer informatie over Sonsbeek Paviljoen Arnhem in Arnhem

Het restaurant Sonsbeek Paviljoen in Arnhem is gevestigd in een prachtig wit historisch gebouw dat oorspronkelijk een theeschenkerij was. Na het genieten van heerlijke gerechten kunt u hier ook rustig nagenieten met een kopje koffie of groene thee. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om een wandeling te maken door het Sonsbeek Park en onderweg een warm drankje en hapje to go te halen. Daarnaast kunt u hier dagelijks genieten van authentieke Chinese lunch- en dinergerechten à la carte, of kiezen voor het Oriental Tasting Menu waarbij u onbeperkt kunt genieten van verschillende oriëntaalse gerechten. Als u geen zin heeft om buiten de deur te eten, kunt u uw rijsttafel afhalen of laten bezorgen. Voor grotere gelegenheden biedt het restaurant catering met een authentiek Oosters buffet. Het Sonsbeek Paviljoen heeft een unieke ligging midden in het park en biedt plaats aan ongeveer 280 personen. Op zomerse dagen is het terras druk bezocht en ook op minder zonnige dagen is het er altijd gezellig. Het restaurant is dagelijks geopend en u kunt reserveren of bestellen via de contactgegevens.

Wil je weten wat Sonsbeek Paviljoen Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sonsbeek Paviljoen Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sonsbeek Paviljoen Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sonsbeek Paviljoen Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sonsbeek Paviljoen Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sonsbeek Paviljoen Arnhem

Bezoekers bekeken ook