Social Mile

Social Mile is een Sportclub gelegen aan Laurens Jansz. Costerstraat 5 in Arnhem.

Meer informatie over Social Mile in Arnhem

Runiversity is een hardloopgroep in Arnhem die werkt met gemotiveerde, recreatieve hardlopers om van ieder individu een betere atleet te maken. Bij Runiversity kun je een afspraak maken om samen een rondje te rennen en elkaar te leren kennen. Tijdens de run kun je jouw doelen en verwachtingen bespreken en zal er een voorstel worden gedaan hoe Runiversity jou kan helpen. Na de run wordt er een profiel voor je aangemaakt, zodat je online training kunt volgen en je trainingsschema kunt vinden. Het persoonlijke schema wordt afgestemd op jouw doelen. Daarnaast is Runiversity altijd bereikbaar voor vragen en bieden ze ondersteuning bij sportvoeding. Lees meer over de mogelijkheden, prijzen en werkmethode op hun website.

Wil je weten wat Social Mile verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Social Mile of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Social Mile? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Social Mile het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Social Mile reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Social Mile

Bezoekers bekeken ook