Sneller Leren Zwemmen

Sneller Leren Zwemmen is een Zwemschool gelegen aan Hartenkoning 7 in Arnhem.

Meer informatie over Sneller Leren Zwemmen in Arnhem

In Arnhem is er een zwemschool die zwemlessen aanbiedt in het zwembad van de organisatie Siza. Het zwembad heeft een watertemperatuur van 33 graden en biedt veel spelmateriaal aan de kinderen tijdens de lessen. Er zijn ruime kleedkamers en gratis parkeergelegenheid. Volwassenen kunnen geen zwemlessen volgen op deze locatie, maar wel op een andere locatie in Grave. Tijdens de zwemlessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen om de lessen leuk en speels te maken. Er worden verschillende diploma's aangeboden en de lessen worden gegeven door een professioneel en enthousiast team. Inschrijven kan via de website en er is een wachtlijst waarop men geplaatst kan worden. Het rooster voor zwemlessen in 2023-2024 is ook beschikbaar op de website. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te leren duiken.

Wil je weten wat Sneller Leren Zwemmen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sneller Leren Zwemmen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sneller Leren Zwemmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sneller Leren Zwemmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sneller Leren Zwemmen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sneller Leren Zwemmen

Bezoekers bekeken ook