Snackbar 't Beumertje

Snackbar 't Beumertje is een Snackbar gelegen aan Zaslaan 74 in Arnhem.

Meer informatie over Snackbar 't Beumertje in Arnhem

Snackbar 't Beumertje is een snackbar die sinds 2015 bestaat en voortdurend hun assortiment uitbreidt. Ze streven ernaar om voor ieder wat wils te bieden. Op maandag tot en met donderdag bieden ze de welbekende daghap met variaties van verse groenten tot pasta's. Ze hebben ook een menukaart met verschillende soorten friet, snacks, broodjes, menu's en specialiteiten. De snackbar heeft positieve recensies van klanten gekregen, waarin wordt vermeld dat ze vriendelijk personeel hebben en lekker eten serveren. Snackbar 't Beumertje is gevestigd in Arnhem en is ook toegankelijk voor mindervaliden. De contactgegevens en openingstijden van de snackbar zijn te vinden op hun Facebook-pagina.

Wil je weten wat Snackbar 't Beumertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar 't Beumertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar 't Beumertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar 't Beumertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Snackbar 't Beumertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar ’t Beumertje

Bezoekers bekeken ook