Snackbar De Saks Kiosk

Snackbar De Saks Kiosk is een Snackbar gelegen aan Weg achter Het Bos 25 in Arnhem.

Meer informatie over Snackbar De Saks Kiosk in Arnhem

Plaats een bestelzuil of kiosk in uw restaurant en laat uw klanten zelf hun bestellingen plaatsen voor meer omzet per bestelling. Onderzoek wijst uit dat gasten gemiddeld 23% meer besteden wanneer ze een bestelling plaatsen op een kiosk of bestelzuil, omdat ze verleid worden om extra bijgerechten of drankjes te bestellen. Daarnaast zorgt een kiosk ook voor minder personeelskosten. Het gebruik van meerdere kiosken zorgt bovendien voor kortere wachttijden en een hogere besteding. Het bestellen op een kiosk creëert ook een verbeterde klantbeleving in uw restaurant en laat een professionele indruk achter bij de consumenten. Foodticket biedt betaalbare kiosken van hoge kwaliteit, inclusief touchscreen, pinautomaat, bonprinter en garantie. De kiosk kan op verschillende manieren gemonteerd worden en is verkrijgbaar voor een prijs van €3999,- exclusief btw. Wilt u een gratis demonstratie op locatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Foodticket via het formulier op de website of telefonisch of per e-mail.

Wil je weten wat Snackbar De Saks Kiosk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar De Saks Kiosk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar De Saks Kiosk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar De Saks Kiosk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Snackbar De Saks Kiosk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar De Saks Kiosk

Bezoekers bekeken ook