Sloow Beautysalon

Sloow Beautysalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Keltenveld 4 in Arnhem.

Meer informatie over Sloow Beautysalon in Arnhem

Bij Sloow Beautysalon kun je genieten van een heerlijke herfstbehandeling voor € 90, inclusief serum en ultieme ontspanning. In deze prachtige salon draait alles om het herstellen en vernieuwen van jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid. Hier kun je genieten van huidverbeterende behandelingen in een groene oase van rust. Bij Sloow draait een gezichtsbehandeling niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het creëren van een diepe innerlijke rust. De behandelingen zijn ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid naar voren te brengen en tegelijkertijd je algehele welzijn te verbeteren. Bij elke behandeling wordt er naar jouw specifieke behoeften en wensen geluisterd. Of je nu huidversteviging, hydratatie of ontspanning nodig hebt, Sloow Beautysalon heeft de perfecte behandeling voor jou. Kom naar de salon en geef jezelf de tijd en ruimte om te herstellen en te revitaliseren. Je verdient het om verzorgd te worden en te genieten van de voordelen van een gezonde, stralende huid.

Wil je weten wat Sloow Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sloow Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sloow Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sloow Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sloow Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sloow Beautysalon

Bezoekers bekeken ook