Sjaak ten Velde Uw Kapper

Sjaak ten Velde Uw Kapper is een Kapper gelegen aan Hollandweg 52 in Arnhem.

Meer informatie over Sjaak ten Velde Uw Kapper in Arnhem

Sjaak ten Velde, de kapper, is overleden en zijn uitvaart zal plaatsvinden in Uitvaartcentrum Moskowa in Arnhem. Er is gelegenheid om afscheid van hem te nemen op vrijdag 19 november tussen 18.30 en 19.15 uur. Vanwege de huidige richtlijnen kan het zijn dat je buiten moet wachten en bij binnenkomst moet je een coronatoegangsbewijs tonen en een mondkapje dragen. De afscheidsbijeenkomst kan ook via een livestream gevolgd worden op zaterdag vanaf 10:30 uur. Als je hiervan gebruik wilt maken, moet je je voor vrijdagochtend 10.00 uur aanmelden via info@natasjahuting.nl. Verder is er de mogelijkheid om een persoonlijke condoleance of herinnering aan Sjaak te delen op www.memori.nl/sjaak-ten-velde. Daarnaast wordt de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen voortgezet door Sjaak's zoon, Bas ten Velde. Hij zal op zaterdagen in de behandelbank beschikbaar zijn en voor een afspraak kun je telefonisch contact opnemen.

Wil je weten wat Sjaak ten Velde Uw Kapper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sjaak ten Velde Uw Kapper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sjaak ten Velde Uw Kapper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sjaak ten Velde Uw Kapper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sjaak ten Velde Uw Kapper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sjaak ten Velde Uw Kapper

Bezoekers bekeken ook