Siem van Bruggen marketing & communicatie

Siem van Bruggen marketing & communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Jansstraat 23A in Arnhem.

Meer informatie over Siem van Bruggen marketing & communicatie in Arnhem

Dapp de Frietwieler is een kleine frietunit die speciaal is ontworpen voor kleine evenementen zoals buurtfeesten, verjaardagen en housewarmings. Met deze unit kunnen ze nu voor een voordelig tarief een frietervaring bieden aan groepen van 10 tot 60 personen. Daarnaast verkoopt Dapp ook hun eigen biologische mayonaise, zowel voor de retail als voor de horeca. Ze hebben veel obstakels moeten overwinnen om hun eigen merk en recept te ontwikkelen, met als doel de lekkerste betaalbare biologische mayonaise bij friet aan te bieden. Door de opkomst van bezorgdiensten zoals Uber Eats en Thuisbezorgd is er ook een groeiende vraag naar hun friet voor thuis. Om zich te blijven onderscheiden heeft Dapp Frietwinkel hun naam veranderd naar Dapp Frietwinkel. Verder hebben ze ook samenwerkingen, zoals met Meisjes met Smaak voor het concept Frites et Mer, en hebben ze een vaste locatie in het centrum geopend waar ze dagelijks verse biologische frieten en andere producten aanbieden.

Wil je weten wat Siem van Bruggen marketing & communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Siem van Bruggen marketing & communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Siem van Bruggen marketing & communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Siem van Bruggen marketing & communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Siem van Bruggen marketing & communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Siem van Bruggen marketing & communicatie

Bezoekers bekeken ook