Shotokan Karate-Do Goshin

Shotokan Karate-Do Goshin is een Karateclub gelegen aan Valckenierstraat 1 in Arnhem.

Meer informatie over Shotokan Karate-Do Goshin in Arnhem

Franc en Mathijs zijn geslaagd voor hun examens bij Karate-Do Goshin. Dit is goed nieuws en wordt vermeld in de recente artikelen op de blogfeed. Daarnaast wordt er ook informatie gegeven over de nationale danexamentraining, die blijkbaar meerdere keren wordt gehouden. Verder worden de trainingstijden vermeld, waarbij er op woensdag en vrijdag 's avonds getraind wordt en op zondagochtend. Tot slot wordt er vermeld dat geïnteresseerden welkom zijn om een keer mee te trainen bij Karate-Do Goshin. De eerste 2 weken zijn gratis, daarna kost het lidmaatschap € 23,50 per maand.

Wil je weten wat Shotokan Karate-Do Goshin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shotokan Karate-Do Goshin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shotokan Karate-Do Goshin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shotokan Karate-Do Goshin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Shotokan Karate-Do Goshin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shotokan Karate-Do Goshin

Bezoekers bekeken ook