SHK Sportcentrum BV

SHK Sportcentrum BV is een Sportschool gelegen aan Wassenaarweg 7 in Arnhem.

Meer informatie over SHK Sportcentrum BV in Arnhem

Bij SHK Sportcentrum ben je welkom voor een vrijblijvende rondleiding, training advies en informatie. Het sportcentrum biedt diverse groepslessen in vier grote zalen en heeft een fitnessruimte van 800m2 met begeleiding. Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk en er is een samenwerking met KD Sports. Daarnaast zijn er nieuwtjes zoals de introductie van de E-Gym cirkel, het RPM winter indoor cycling pakket dat weer van start gaat, 5 redenen om geen sit-ups te doen, gezonde snacks om mee te nemen en het SHK Recept: Bami Goreng met runderreepjes. Bij SHK Sportcentrum werken Ereps gecertificeerde fitness trainers die gratis professionele trainingsschema's maken. Het sportcentrum heeft ook faciliteiten zoals een zonnebank en een bar. SHK Sportcentrum wordt gerund door Shri Hemant Koemar Baboelal en is al sinds 1997 een bruisend sportcentrum in Arnhem. Het biedt vele groepstrainingen per week en heeft een grote fitnesszaal met deskundige begeleiding. De openingstijden zijn ruim en je kunt je BMI berekenen en resultaten delen bij een bezoek aan het sportcentrum.

Wil je weten wat SHK Sportcentrum BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SHK Sportcentrum BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SHK Sportcentrum BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SHK Sportcentrum BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar SHK Sportcentrum BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SHK Sportcentrum BV

Bezoekers bekeken ook