Senze Skincare

Senze Skincare is een Schoonheidssalon gelegen aan Seytweg 70 in Arnhem.

Meer informatie over Senze Skincare in Arnhem

Senze Skincare is een schoonheidssalon in Arnhem, opgericht door Marike Wichers. Marike was voorheen eigenaar van Moodz Skincare Center in Velp. Bij Senze Skincare staat persoonlijke aandacht en ontspanning centraal. Marike behandelt iedere huid op maat, met als doel om deze te verbeteren en te verzorgen. Haar specialisaties zijn huidverbetering, microdermabrasie, fruitzuurpeelings en spraytan. Voor de behandelingen maakt Senze Skincare gebruik van de hoogwaardige producten van Babor, die ook beschikbaar zijn voor persoonlijke huidverzorging.

Wil je weten wat Senze Skincare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Senze Skincare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Senze Skincare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Senze Skincare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Senze Skincare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Senze Skincare

Bezoekers bekeken ook