Scotch and Folk

Scotch and Folk is een Marketingconsultant gelegen aan Alkmaarsingel 226 in Arnhem.

Meer informatie over Scotch and Folk in Arnhem

Whisky is een van de meest verkochte sterke dranken ter wereld, met negen van de tien verkochte flessen als blended whisky's en de overigen als single malts. Het ontstaan van whisky gaat terug naar de oude Egyptenaren en Schotse monniken in de 16e eeuw. Belasting, de drooglegging in Amerika en de commerciële invloed van de Whisky Baronnen hebben bijgedragen aan de huidige whiskycultuur. Whiskyproductie en -verkoop groeien overal ter wereld, met Griekenland, India, China en Japan als belangrijke spelers. Het investeren in zeldzame whisky wordt gezien als een goede belegging. Scotch whisky moet minimaal drie jaar plus een dag op het vat hebben gerijpt in Schotland voordat het deze naam mag dragen. De smaak van whisky ontwikkelt zich gedurende de tijd in het eikenhouten vat. Jock, geboren in Paisley en opgegroeid in een familie met connecties in de whisky-industrie, is een whiskykenner en organiseert nosing- en tasting-sessies in Nederland, België en Schotland. Hij is erkend als 'Keeper of the Quaich'. Whisky mag dan niet helpen tegen verkoudheid, maar het is zeker aangenaam om van te genieten. Slainthe mhath!

Wil je weten wat Scotch and Folk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scotch and Folk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scotch and Folk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scotch and Folk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Scotch and Folk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scotch and Folk

Bezoekers bekeken ook