Schoonheidsspecialist en Pedicure Charatsri

Schoonheidsspecialist en Pedicure Charatsri is een Schoonheidssalon gelegen aan Pottenbakkersveste 31 in Arnhem.

Meer informatie over Schoonheidsspecialist en Pedicure Charatsri in Arnhem

Beauty by Charatsri is een professionele praktijk die totale lichaamsverzorging biedt voor zowel mannen als vrouwen. Bij deze praktijk kunt u terecht voor ontspannende schoonheids- of weldadige pedicurebehandelingen. De eigenaar is een ervaren schoonheidsspecialist en make-up artist, die ook persoonlijk voedingsadvies kan geven als orthomoleculair schoonheidsspecialist. Daarnaast fungeert de praktijk ook als erkend leerbedrijf en begeleidt stagiaires tijdens hun opleiding tot schoonheidsspecialist of pedicure. Voor een totale verzorging van uw lichaam bent u van harte welkom in de salon. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak.

Wil je weten wat Schoonheidsspecialist en Pedicure Charatsri verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidsspecialist en Pedicure Charatsri of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidsspecialist en Pedicure Charatsri? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidsspecialist en Pedicure Charatsri het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Schoonheidsspecialist en Pedicure Charatsri reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidsspecialist en Pedicure Charatsri

Bezoekers bekeken ook