Schoonheidssalon Véronique

Schoonheidssalon Véronique is een Schoonheidssalon gelegen aan Johan Buziaustraat 26 in Arnhem.

Meer informatie over Schoonheidssalon Véronique in Arnhem

Schoonheidssalon Véronique in Arnhem is de enige officieel erkende Individual Skincare salon in de stad. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne en de vergoedingen hiervoor kunnen via elke zorgverzekeraar worden geregeld. Het adres van de salon is Johan Buziaustraat 26, 6836 MG Arnhem. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar Véronique Kramer-Lips op 06-55194397 of een e-mail sturen naar info@schoonheidssalon-veronique.nl. Het KvK-nummer van de salon is 09158955 en het BTW-nummer is NL001856343B72. Daarnaast is de salon geregistreerd bij ANBOS onder nummer 21563 en bij het SKIN register onder nummer SKIN-200747. Het copyright voor de pagina's van de website is in handen van Schoonheidssalon Véronique en het ontwerp van de pagina's is gemaakt door Mathys Kramer.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Véronique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Véronique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Véronique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Véronique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Schoonheidssalon Véronique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Véronique

Bezoekers bekeken ook