Schoonheidssalon & Pedicure Paula

Schoonheidssalon & Pedicure Paula is een Schoonheidssalon gelegen aan Lange Wal 70 in Arnhem.

Meer informatie over Schoonheidssalon & Pedicure Paula in Arnhem

Medisch Pedicure Schoonheidssalon Paula biedt persoonlijke aandacht en professionele behandelingen om volledig tot rust te komen. Er worden huidbehandelingen aangeboden, waarbij een behandelplan wordt opgesteld op basis van de wensen van de klant. De duur van de behandeling bepaalt het tarief, exclusief ampullen en serums. Er zijn verschillende huidbehandelingen beschikbaar, waaronder een korte behandeling voor elk huidtype, een behandeling voor elk huidtype, een ontspannende behandeling voor elk huidtype, en een uitgebreide behandeling die volledig naar wens kan worden ingevuld. Daarnaast is Medisch Pedicure Paula gespecialiseerd in het behandelen van voetproblemen, zoals voetklachten veroorzaakt door reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing, waarbij een verhoogd risico op complicaties aanwezig is. Neem contact op voor vragen of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Schoonheidssalon & Pedicure Paula verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon & Pedicure Paula of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon & Pedicure Paula? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon & Pedicure Paula het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Schoonheidssalon & Pedicure Paula reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon & Pedicure Paula

Bezoekers bekeken ook