Schoonheidssalon Matias

Schoonheidssalon Matias is een Kapper gelegen aan Zaslaan 61 in Arnhem.

Meer informatie over Schoonheidssalon Matias in Arnhem

Welkom bij Schoonheidssalon Matias! Bij ons geloven we dat een gezonde huid en een ontspannen lichaam bijdragen aan jouw welzijn. Onze gediplomeerde allround beauty experts zijn gespecialiseerd in afro kapsels, schoonheidsbehandelingen, nagelstyling, ontharing, manicure, pedicure en cosmetische behandelingen, en hebben ruime ervaring. We zijn lid van ANKO en werken samen met Treatwell. Voor huidverzorging gebruiken we de kwaliteitsproducten van Dermalogica. In onze salon bieden we allround beauty, van mooie kapsels tot hoogwaardige gezichtsbehandelingen. Vergeet ook je voeten niet, maak snel een afspraak en krijg een combinatiebehandeling met manicure voor slechts €30,-. We werken met allergievrije producten om jouw lichaam, haar, gezicht, voeten en handen zo min mogelijk te belasten, en hechten veel waarde aan gezondheid, natuur en milieu. Een gezonde voeding en dagelijkse verzorging zeggen veel over onze persoonlijkheid. Met onze nieuwe multifunctionele faciale technologie bieden we huidreiniging, anti-rimpelbehandeling, acne-huidverbetering en risicovermijding. Je bent van harte welkom in onze schoonheidssalon in Arnhem!

Wil je weten wat Schoonheidssalon Matias verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Matias of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Matias? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Matias het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Schoonheidssalon Matias reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Matias

Bezoekers bekeken ook