Schoonheidssalon Confiance

Schoonheidssalon Confiance is een Schoonheidssalon gelegen aan Middelburgsingel 40 in Arnhem.

Meer informatie over Schoonheidssalon Confiance in Arnhem

Schoonheidssalon Confiance wordt gerund door Roelien, die in 1996 haar eigen praktijk voor schoonheidsverzorging is gestart. Ze biedt verzorging voor het gezicht, lichaam, handen en voeten. Roelien hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en tijdens een introductiegesprek wordt gekeken naar de beste behandeling voor eventuele problemen. Ze is ook docent op het Dulon College, waar ze jonge mensen het vak uiterlijke verzorging leert. Als gediplomeerd esthéticienne en pedicure kunt u altijd contact met haar opnemen voor vragen of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Confiance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Confiance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Confiance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Confiance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Schoonheidssalon Confiance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Confiance

Bezoekers bekeken ook