Schoonheidssalon Brigida

Schoonheidssalon Brigida is een Schoonheidssalon gelegen aan Hamerdenstraat 15 in Arnhem.

Meer informatie over Schoonheidssalon Brigida in Arnhem

De grootste uitdaging in deze tijd is voor veel mensen het zoeken naar balans. Wanneer onze innerlijke levensenergie in balans is, stralen wij dit ook uit naar buiten. In de praktijk "Infinite Beauty for the Soul" biedt Brigida Versteeg ruimte om te ontspannen en verbinding te leggen tussen uiterlijke verzorging en innerlijk welzijn. Na 15 jaar werkervaring als schoonheidsspecialiste merkte ze dat steeds meer mensen op zoek zijn naar balans, zingeving en verbinding op een diepere laag. Daarom heeft ze verschillende opleidingen gevolgd, zoals Holistisch coach, reiki-therapeut, schoonheidsspecialiste en voetreflexoloog. Hierdoor kan ze een uniek aanbod van behandelingen aanbieden die zorgen voor balans en welzijn, met als hoogtepunt de Holistic Beauty Balance behandeling. Naast schoonheidsbehandelingen met producten van Dr.Grandel en Chi en aromatherapie, biedt ze ook de Rozen Rozenkwarts behandeling aan voor optimale ontspanning. Voor innerlijke hulpvragen biedt ze Reiki/coaching of Holistische therapie aan om bewustwording te vergroten en te werken aan vervulling van behoeften. Het doel is om van denken naar voelen te gaan en dichter bij jezelf te komen, zodat je weer lekker in je vel zit. Brigida Versteeg staat klaar om te helpen en heet je van harte welkom in haar praktijk.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Brigida verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Brigida of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Brigida? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Brigida het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Schoonheidssalon Brigida reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Brigida

Bezoekers bekeken ook