Schoonheidssalon Be Different

Schoonheidssalon Be Different is een Schoonheidssalon gelegen aan Medemblikhof 1 in Arnhem.

Meer informatie over Schoonheidssalon Be Different in Arnhem

Be Different is een schoonheidssalon en pedicure in Arnhem die een breed scala aan behandelingen aanbiedt, waaronder huidverbetering, huidverjonging, huidproblemen, acne, pigment, manicure, pedicure en massages. Ze hebben ervaren huidcoaches en een mooie salon waar u behandeld kunt worden. Enkele van hun specialisaties zijn onder andere hannah Bindweefselmassage, Rimpel Reductie Therapie, Acne behandelingen, Fruitzuurbehandelingen en Ontharen met behulp van elektrische, laser- en flitslichttechnieken. Ze hebben ook verschillende apparatuur zoals een Skin analyzer, Ultra geluid, OxyGeneo, Dermapen, Genosys roller, Coaguleren en Cryopen. Sommige behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Ana Maria Cristea is een medisch schoonheidsspecialiste dermatologie, hannah huidcoach, specialist in huidverbetering en pedicure specialist bij Be Different. Haar doel is om samen met de klant de optimale conditie van hun huid te bereiken. Be Different is een depositair, aangesloten bij bepaalde organisaties en heeft gediplomeerde medewerkers.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Be Different verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Be Different of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Be Different? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Be Different het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Schoonheidssalon Be Different reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Be Different

Bezoekers bekeken ook