Schaats en Skeeler Trainingsgroep Rijn-IJssel

Schaats en Skeeler Trainingsgroep Rijn-IJssel is een Schaatsclub gelegen aan Klapstraat 51A in Arnhem.

Meer informatie over Schaats en Skeeler Trainingsgroep Rijn-IJssel in Arnhem

Het schaatsseizoen staat op het punt van beginnen bij STG Rijn-IJssel. Er zijn verschillende evenementen gepland, zoals schaatswedstrijden en trainingen. De inschrijving voor de schaatstrainingen van 2023/2024 is nu geopend. Er wordt ook teruggeblikt op de Skate 4-Daagse van 2023 en de prestaties van Theo en Lies op het NK Inline Skate Marathon, waar ze derde zijn geworden. Op de agenda staan verschillende trainingen en evenementen bij Triavium. Het is belangrijk om de data op inschrijven.schaatsen.nl in de gaten te houden voor de BGP wedstrijden.

Wil je weten wat Schaats en Skeeler Trainingsgroep Rijn-IJssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schaats en Skeeler Trainingsgroep Rijn-IJssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schaats en Skeeler Trainingsgroep Rijn-IJssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaats en Skeeler Trainingsgroep Rijn-IJssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Schaats en Skeeler Trainingsgroep Rijn-IJssel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schaats en Skeeler Trainingsgroep Rijn-IJssel

Bezoekers bekeken ook