Scaramouche · Arnhemse Schermvereniging

Scaramouche · Arnhemse Schermvereniging is een Sportclub gelegen aan De Bakenhof, Sportpark Bakenhof, Huissensestraat 287 in Arnhem.

Meer informatie over Scaramouche · Arnhemse Schermvereniging in Arnhem

Schermen is een unieke en respectvolle sport waarin flitsende actie wordt gecombineerd met slimme tactiek. Het is als een fysieke vorm van schaken, waarbij je je tegenstander een stap voor moet zijn. Deze sport traint zowel je intelligentie, fysieke kracht als je reactievermogen. Je kunt schermen uitproberen met een voordelige kickstart van 10 lessen voor €75. Er zijn verschillende cursusdata beschikbaar vanaf september 2023. Als je lid wordt van Scaramouche, ben je automatisch ingeschreven bij de Nederlandse schermbond KNAS, waarvoor jaarlijkse kosten in rekening worden gebracht. Voor volwassenen is dit €63,30 en voor jeugd €31,65. Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen met de GelrePas gratis lid worden bij Scaramouche. Het team van TeamNL Schermen doet mee aan de Europese Spelen en het NK equipe schermen van 2023 was indrukwekkend. Er worden ook vrijwilligers gezocht voor het NK-Equipe Schermen.

Wil je weten wat Scaramouche · Arnhemse Schermvereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scaramouche · Arnhemse Schermvereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scaramouche · Arnhemse Schermvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scaramouche · Arnhemse Schermvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Scaramouche · Arnhemse Schermvereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scaramouche · Arnhemse Schermvereniging

Bezoekers bekeken ook