Sama Sama Eten. Drinken. Ontmoeten.

Sama Sama Eten. Drinken. Ontmoeten. is een Indonesisch restaurant gelegen aan Akkerwindestraat 71 in Arnhem.

Meer informatie over Sama Sama Eten. Drinken. Ontmoeten. in Arnhem

Bij Samasama, een authentiek Indonesisch-Aziatisch wijkrestaurant, kunt u genieten van heerlijke en spannende gerechten. Er staat een buffet voor u klaar met een verzameling aan Indonesische/Aziatische gerechten. De keuken is veelzijdig en biedt vis, vlees en vegetarische opties. Het restaurant biedt ook kookworkshops aan voor degenen die graag hun eigen authentieke Indonesische gerechten willen maken. Daarnaast kunnen bedrijven en personeelsuitjes hier ook terecht en denkt het restaurant graag mee voor feesten en partijen. De openingstijden variëren, maar het buffet is beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 17:30 tot 21:00 uur. Reserveren kan via het reserveringsformulier op de website. Het restaurant is gevestigd aan de Akkerwindestraat 71 in Arnhem.

Wil je weten wat Sama Sama Eten. Drinken. Ontmoeten. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sama Sama Eten. Drinken. Ontmoeten. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sama Sama Eten. Drinken. Ontmoeten.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sama Sama Eten. Drinken. Ontmoeten. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Sama Sama Eten. Drinken. Ontmoeten. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sama Sama Eten. Drinken. Ontmoeten.

Bezoekers bekeken ook