Salon L Haarstylist Leonie

Salon L Haarstylist Leonie is een Kapper gelegen aan Noordpad 77 in Arnhem.

Meer informatie over Salon L Haarstylist Leonie in Arnhem

Met meer dan 15 jaar ervaring als haarstylist opent Leonie met passie en enthousiasme haar eigen haarsalon in Arnhem. Vanaf 1 juni 2022 kun je terecht bij Salon L voor professioneel haaradvies en behandelingen. Leonie biedt verschillende behandelingen aan, zoals knippen, kleuren, verven en styling, inclusief bruidskapsels. Ze werkt met professionele haarproducten van Schwarzkopf. De tarieven voor de behandelingen zijn transparant en kunnen gevonden worden op de website. Leonie is de trotse eigenaar van Salon L Haarstylist Leonie en zorgt voor een goede service. De salon is gevestigd op het Noordpad 77 in Arnhem en is geopend op verschillende dagen en tijden, behalve op woensdag.

Wil je weten wat Salon L Haarstylist Leonie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon L Haarstylist Leonie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon L Haarstylist Leonie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon L Haarstylist Leonie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Salon L Haarstylist Leonie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon L Haarstylist Leonie

Bezoekers bekeken ook