Safari Meeting Centre

Safari Meeting Centre is een Congrescentrum gelegen aan Antoon van Hooffplein 1 in Arnhem.

Meer informatie over Safari Meeting Centre in Arnhem

Het Safari Meeting Centre is een inspirerende eventlocatie gelegen in Burgers' Zoo. Met een adembenemend uitzicht op de savanne en het tropisch regenwoud, biedt het centrum verschillende locaties zoals een congreszaal, vergaderlodges en een sfeervol restaurant. Het Auditorium is geschikt voor een plenair programma met 450 zitplaatsen, terwijl de lodges een intieme setting bieden voor presentaties en trainingen. Gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de Bush of de Safari. Het Safari Meeting Centre is geschikt voor elk type bijeenkomst en de locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast biedt het centrum een unieke beleving door de ligging tussen de verschillende delen van Burgers' Zoo. De horeca van het centrum staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige gerechten geïnspireerd door het seizoen en de internationale keuken. Kortom, het Safari Meeting Centre biedt de perfecte locatie voor een succesvol evenement.

Wil je weten wat Safari Meeting Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Safari Meeting Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Safari Meeting Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Safari Meeting Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Safari Meeting Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Safari Meeting Centre

Bezoekers bekeken ook