Saam Souhoka

Saam Souhoka is een Fotograaf gelegen aan Hazenkamp 36A in Arnhem.

Meer informatie over Saam Souhoka in Arnhem

Samira Souhoka heeft een fotoserie gemaakt genaamd "Bersama satu", wat in het Nederlands "samen één" betekent. Ze heeft zich verdiept in haar roots als derde generatie Molukker en koos ervoor om de fotoserie vast te leggen met een Hasselblad camera, net zoals haar vader dat deed. Ze voelt zich zowel in Nederland als op de Molukken gezien als buitenlander, als een volk zonder land. Samira is geboren in Nederland, maar het verdriet en de frustratie van haar grootoudersgeneratie raakt haar diep. Naast deze persoonlijke fotoserie richt Samira zich met haar fotostudio Salera ook op kinderfotografie. Ze doet er alles aan om prachtige foto's te maken van kinderen en gezinnen, zowel in de studio als op locatie. Er worden drie verschillende fotoshoot-pakketten aangeboden en het is mogelijk om direct online te boeken.

Wil je weten wat Saam Souhoka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Saam Souhoka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Saam Souhoka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saam Souhoka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Saam Souhoka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Saam Souhoka

Bezoekers bekeken ook