Runiversity

Runiversity is een Personal trainer gelegen aan Laurens Jansz. Costerstraat 5 in Arnhem.

Meer informatie over Runiversity in Arnhem

Bij Runiversity kan je deelnemen aan de #ZweetDate, waarbij je samen met andere renners een rondje rent en zo kennis maakt. Onderweg kan je jouw doelen en verwachtingen bespreken en zal er een voorstel worden gedaan om jou te helpen. Vervolgens wordt er een profiel voor je aangemaakt, zodat je online trainingen kan volgen en bekend raakt met de structuur en waar je jouw trainingsschema kunt vinden. Daarna wordt er een persoonlijk schema voor je gemaakt, afgestemd op jouw doelen. De trainer is altijd bereikbaar voor vragen en denkt met je mee. Bij Runiversity streven ze ernaar om van iedere individuele hardloper een betere atleet te maken.

Wil je weten wat Runiversity verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Runiversity of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Runiversity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Runiversity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Runiversity reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Runiversity

Bezoekers bekeken ook