Rowin sports

Rowin sports is een Sportschool gelegen aan Nieuwe Havenweg 13 in Arnhem.

Meer informatie over Rowin sports in Arnhem

Bij Rowin Pt in Arnhem kun je gratis personal training volgen om je fitnessdoelen te bereiken. Ze bieden personal training op maat aan en garanderen resultaat. Er zijn succesverhalen van mensen die al mooie resultaten hebben behaald met de begeleiding van Rowin Pt. Naast personal training kun je ook kiezen voor small group training in verschillende varianten, zoals krachttraining, uithoudingsvermogenstraining, buik-billen-benen training en bokstraining. Daarnaast is er begeleid fitness waarbij je met een persoonlijk schema kunt sporten onder begeleiding van een personal trainer. Rowin Pt is gevestigd in hartje Arnhem. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met Rowin Pt om te ontdekken of hun personal training methode bij jou past.

Wil je weten wat Rowin sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rowin sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rowin sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rowin sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Rowin sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rowin sports

Bezoekers bekeken ook