Ristorante Dell'Etna

Ristorante Dell'Etna is een Italiaans restaurant gelegen aan Rijnkade 62 in Arnhem.

Meer informatie over Ristorante Dell'Etna in Arnhem

Ristorante Dell'Etna opent haar deuren aan de Rijnkade 62 in Arnhem en verwelkomt graag nieuwe gasten. Het restaurant serveert Siciliaans eten, met pizza's die op traditionele wijze worden bereid en afgebakken in een houtgestookte steenoven. De chef en zijn team zorgen altijd voor verse en kwalitatieve producten, met oog voor natuur en milieu. De bediening zorgt voor een warm welkom en een familiare sfeer. Het restaurant is geopend op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16:00 uur. Op andere dagen is het gesloten. Het team van Ristorante Dell'Etna wenst iedereen een fijne vakantie en hoopt hen daarna weer terug te zien. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen of mailen naar info@ristorantedelletna.nl.

Wil je weten wat Ristorante Dell'Etna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ristorante Dell'Etna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ristorante Dell'Etna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ristorante Dell'Etna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Ristorante Dell'Etna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ristorante Dell’Etna

Bezoekers bekeken ook