Rijschool Drive Around

Rijschool Drive Around is een Rijschool gelegen aan in .

Meer informatie over Rijschool Drive Around in

Rijschool Drive Around is dé rijschool in Zevenaar en omgeving waar je op een veilige, vlotte en vertrouwde manier je rijbewijs kunt halen. Bij deze rijschool krijg je les van een vaste instructeur, waardoor je les op maat krijgt en straks veilig de weg op kunt. Je krijgt les in een handgeschakelde VW T-Roc uit 2021 met de nieuwste technieken. Rijschool Drive Around biedt lessen aan in Zevenaar, Didam, Duiven, Westervoort, Velp, Arnhem en omgeving. Bovendien hebben ze een "Member Get Member" actie waarbij zowel jij als de nieuwe leerling een gratis rijles van 60 minuten krijgen wanneer de nieuwe leerling een pakket afneemt. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid van 2toDrive, waarbij je al op 16,5-jarige leeftijd kunt beginnen met rijlessen en op je 17e rijexamen kunt doen onder begeleiding.

Wil je weten wat Rijschool Drive Around verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Drive Around of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Drive Around? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Drive Around het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Rijschool Drive Around reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Drive Around

Bezoekers bekeken ook