RIJSCHOOL DICK JOOSTEN

RIJSCHOOL DICK JOOSTEN is een Rijschool gelegen aan De Overmaat 45A in Arnhem.

Meer informatie over RIJSCHOOL DICK JOOSTEN in Arnhem

Rijschool Dick Joosten is al sinds 1996 actief in het geven van rijlessen in de regio's Arnhem en Doetinchem. Ze bieden rijlessen aan voor auto-, motor- en aanhanger rijbewijzen. De rijschool is aangesloten bij de SRB en werkt met een SRB lesovereenkomst. Ze bieden een goede service en controleerbare kwaliteit tegen een goedkope lesprijs. Een rijopleiding wordt mede bepaald door de aanleg en motivatie van de leerling, maar nog belangrijker is de inzet en kwaliteit van de instructeur. Bij Rijschool Dick Joosten kun je beginnen met een gratis proefles voor de auto om te kijken hoeveel lessen je nodig hebt en of je een klik hebt met de instructeur. Als je daarna verder gaat met lessen en een lespakket van minimaal 10 lessen afneemt, is de proefles gratis. De instructeur haalt je thuis op en het is mogelijk om meerdere rijlessen per week of meerdere uren achter elkaar te volgen. Je kunt ook een spoedcursus van 9 dagen volgen. Daarnaast biedt de rijschool ook direct online theorielessen, een webshop om lesmateriaal te bestellen en gratis proeflessen. In september zijn er meerdere leerlingen geslaagd voor het auto- en aanhangwagen rijbewijs. Je kunt contact opnemen met de rijschool via telefoon, e-mail of Whatsapp.

Wil je weten wat RIJSCHOOL DICK JOOSTEN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RIJSCHOOL DICK JOOSTEN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RIJSCHOOL DICK JOOSTEN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RIJSCHOOL DICK JOOSTEN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar RIJSCHOOL DICK JOOSTEN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RIJSCHOOL DICK JOOSTEN

Bezoekers bekeken ook