Rijschool Daniel

Rijschool Daniel is een Rijschool gelegen aan De Dissel 54 in Arnhem.

Meer informatie over Rijschool Daniel in Arnhem

Rijschool Daniel is een rijschool waar de leerling centraal staat. De lessen worden aangepast aan de leerling en de instructeur heeft meer dan 14 jaar ervaring. Er is de mogelijkheid om het rijbewijs versneld te halen en de kosten worden zo laag mogelijk gehouden door niet meer lessen te geven dan nodig. Daarnaast wordt er tijdens de rijles ook aandacht besteed aan de theorie. Het is mogelijk om de rijlessen in termijnen te betalen, zonder extra kosten. Verschillende leerlingen hebben positieve ervaringen met rijschool Daniel en raden het aan vanwege de ervaring en het geduld van de instructeur. Er zijn verschillende les pakketten beschikbaar en als het gewenste pakket er niet tussen staat, kan er contact worden opgenomen. Meer dan 70% van de studenten haalt het rij examen.

Wil je weten wat Rijschool Daniel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Daniel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Daniel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Daniel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Rijschool Daniel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Daniel

Bezoekers bekeken ook