Restaurant & Wijnbar ZafVino Arnhem

Restaurant & Wijnbar ZafVino Arnhem is een Wijnbar gelegen aan Zwanenstraat 22 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant & Wijnbar ZafVino Arnhem in Arnhem

In de Zwanenstraat in hartje centrum Arnhem bevindt zich het Italiaanse restaurant ZafVino. Hier kun je genieten van klassieke Italiaanse gerechten en bijpassende wijnen. Het restaurant is geopend op maandag tot en met donderdag van 17.00 tot 00.00 uur, op vrijdag van 15.00 tot 00.00 uur en op zaterdag en zondag van 15.00 tot 00.00 uur. Reserveren kan via de website, maar als er geen beschikbaarheid meer is kun je ook gewoon langskomen en kijken of er nog plek is. Op het menu staan onder andere antipasti gerechten zoals Siciliaanse groene olijven, kazen en vleeswaren. Het adres van ZafVino is Zwanenstraat 22, 6811 DD Arnhem.

Wil je weten wat Restaurant & Wijnbar ZafVino Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant & Wijnbar ZafVino Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant & Wijnbar ZafVino Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant & Wijnbar ZafVino Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant & Wijnbar ZafVino Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant & Wijnbar ZafVino Arnhem

Bezoekers bekeken ook