Restaurant Trix

Restaurant Trix is een Restaurant gelegen aan Schelmseweg 1a in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant Trix in Arnhem

Restaurant Trix is al lange tijd een bekend restaurant in Arnhem en omgeving. Ze bieden een gezellige sfeer waar je kunt genieten van een uitgebreid à la carte diner, lekkere koffie met vers gebak, een gezellige borrel of een smaakvolle lunch. Binnen is er een gezellige zaak met prachtige openhaarden, een grote bar, loungehoekjes en ronde tafels. Ook is het restaurant geschikt voor groepen tot 160 personen. Op het ruime buitenterras kun je heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en drankje. Er zijn loungebanken, hoge tafels en zelfs ronde tafels op het terras. Het restaurant heeft positieve reviews ontvangen over de goede sfeer, vriendelijk personeel en het lekkere eten. Het contactinformatie van het restaurant is: 026 4422273, info@restauranttrix.nl en het adres is Schelmseweg 1A 6816 PA Arnhem.

Wil je weten wat Restaurant Trix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Trix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Trix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Trix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant Trix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Trix

Bezoekers bekeken ook