Restaurant Trivio

Restaurant Trivio is een Restaurant gelegen aan Jacob Cremerstraat 103 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant Trivio in Arnhem

Restaurant Trivio is gelegen aan het gezellige plein in de wijk St Marten Sonsbeek in Arnhem. Het restaurant biedt een informele sfeer en serveert gerechten geïnspireerd op de authentieke Italiaanse keuken. Ze werken met eerlijke producten, zowel uit de regio als direct geïmporteerd uit Italië. Daarnaast hebben ze een uitgebreide wijnkaart met wijnen uit mediterrane landen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. In 2023 zal het terras op het Graaf Otto plein ook geopend worden als borrelterras bij mooi weer. De menukaart van Restaurant Trivio verandert minimaal 4 keer per jaar en is afgestemd op de jaargetijden.

Wil je weten wat Restaurant Trivio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Trivio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Trivio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Trivio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant Trivio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Trivio

Bezoekers bekeken ook