Restaurant The Green Rose

Restaurant The Green Rose is een Restaurant gelegen aan Koningstraat 50 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant The Green Rose in Arnhem

De Green Rose staat symbool voor bewondering, dankbaarheid en respect voor producten en ambachtsmensen. Het menu is afhankelijk van het seizoen en de levering van ambachtsmensen. Ze hanteren het 'no-waste' principe en gebruiken hun eigen vee van kop tot staart. Groenten worden alleen verkregen van koude grond telers en ze zijn trots op de duurzame visserij uit Nederlandse wateren. Alle gerechten bevatten weloverwogen ingrediënten die bijdragen aan de beleving van het gerecht. Voor allergieën of dieetwensen kan er contact worden opgenomen. Ze hebben ook een selectie van bio-dynamische en natuurwijnen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot zaterdag en er is een vacature voor een nieuw lid van het bedieningsteam. Het contact kan worden opgenomen via e-mail.

Wil je weten wat Restaurant The Green Rose verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant The Green Rose of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant The Green Rose? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant The Green Rose het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant The Green Rose reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant The Green Rose

Bezoekers bekeken ook