Restaurant 't Volk

Restaurant 't Volk is een Restaurant gelegen aan Velperbuitensingel 17 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant 't Volk in Arnhem

t Volk in Arnhem is een restaurant waar je onbeperkt kunt dineren voor een vaste prijs zonder tijdslimiet. Het concept is ideaal voor mensen die van lekker eten houden en openstaan om nieuwe gerechten te proberen. De gerechten op de kaart zijn internationaal geïnspireerd en hebben allemaal een eigen twist. Ze zijn iets kleiner van formaat, zodat je meer kunt proeven. Het restaurant heeft een uitgebreide selectie aan (non-)alcoholische dranken, inclusief passende wijnen en cocktails. Het team staat vijf dagen per week voor je klaar, met dinsdag en woensdag als sluitingsdagen. Het menu is samengesteld uit klassieke gerechten met een eigen draai, waarbij de focus ligt op de kracht van het hoofdproduct, de textuur en de smaakbalans. De presentatie van de gerechten is ook belangrijk, waardoor je een combinatie krijgt van comfort food en een fine dining ervaring. Het restaurant is gevestigd in het centrum van Arnhem aan de Velperbuitensingel 17, met parkeergelegenheid voor de deur bij de Albert Heijn. Je kunt 't Volk in Arnhem volgen op social media.

Wil je weten wat Restaurant 't Volk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 't Volk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 't Volk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 't Volk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant 't Volk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ’t Volk

Bezoekers bekeken ook