Restaurant Sky

Restaurant Sky is een Restaurant gelegen aan Rijnkade 54A in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant Sky in Arnhem

Bij Sky kun je terecht voor de leukste bedrijfsuitjes. Ze organiseren onder andere kookworkshops voor teams van 10 tot 35 personen. Het team begint met een glaasje bubbels en wat snacks, en gaat daarna gezellig samen koken en eten. Ook voor borrels, vergaderingen en walking diners kun je bij Sky terecht. Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je een e-mail sturen of bellen naar het opgegeven contactpersoon. Verder kun je op de website de vacatures bekijken en alle ontwikkelingen rondom Sky volgen op hun social media. Het restaurant biedt ook fine dining en heeft verschillende openingstijden.

Wil je weten wat Restaurant Sky verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Sky of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Sky? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Sky het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant Sky reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Sky

Bezoekers bekeken ook