Restaurant Salathai

Restaurant Salathai is een Thais restaurant gelegen aan Rijnkade 65 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant Salathai in Arnhem

Welkom bij Salathai! Gelegen aan de Rijnkade in Arnhem, bereiden onze chefs al meer dan 25 jaar heerlijke authentieke Thaise gerechten. Je kunt bij ons een reservering maken voor maximaal 8 personen via ons reserveringsformulier. Maar ook grotere groepen zijn welkom, neem hiervoor contact met ons op. Liever bezorgen of afhalen? Dat kan ook bij ons. Ons restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur. Op maandag en dinsdag zijn we gesloten. Onze locatie is op de Rijnkade 65, 6811 HC in Arnhem. We hebben veel positieve reviews ontvangen van onze gasten over ons uitgebreide menu, vriendelijk personeel en prachtige binnentuin. Blijf op de hoogte van onze acties en actualiteiten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Voor reserveringen, online bestellingen en contact kun je terecht op onze website. We hopen je snel te zien in ons restaurant!

Wil je weten wat Restaurant Salathai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Salathai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Salathai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Salathai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant Salathai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Salathai

Bezoekers bekeken ook