Restaurant & Pizzeria Pinoccio Korenmarkt

Restaurant & Pizzeria Pinoccio Korenmarkt is een Italiaans restaurant gelegen aan Korenmarkt 25B in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant & Pizzeria Pinoccio Korenmarkt in Arnhem

Kom naar Pinoccio Korenmarkt in Arnhem Centrum voor een gezellig en lekker avondje uit. Het restaurant bevindt zich aan de Korenmarkt en heeft meer dan 140 zitplaatsen. De inrichting is authentiek Italiaans en het plafond is bedekt met duizenden chiantiflessen. Naast pizza's en pasta's biedt het restaurant ook heerlijke voorgerechten, vlees- en visgerechten, evenals vegetarische en glutenvrije opties. De vriendelijke bediening en goede keuken zorgen voor een gezellige avond. Pinoccio Korenmarkt is de enige pizzeria in Arnhem Centrum met een traditionele houtoven. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en biedt ook een gezellig terras. Ook als u een allergie heeft, kunt u hier terecht. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u contact opnemen met het restaurant.

Wil je weten wat Restaurant & Pizzeria Pinoccio Korenmarkt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant & Pizzeria Pinoccio Korenmarkt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant & Pizzeria Pinoccio Korenmarkt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant & Pizzeria Pinoccio Korenmarkt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant & Pizzeria Pinoccio Korenmarkt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant & Pizzeria Pinoccio Korenmarkt

Bezoekers bekeken ook