Restaurant Mej. Janssen

Restaurant Mej. Janssen is een Frans restaurant gelegen aan Duizelsteeg 6 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant Mej. Janssen in Arnhem

Kom genieten van heerlijke bourgondische gerechten in het eetcafé en restaurant Mej. Janssen in Arnhem-Centrum. Het restaurant opende zijn deuren op 2 september 2014 en heeft sindsdien een vermelding in de prestigieuze Gault-Millau-gids. Op de menukaart vind je gerechten bereid met verse, ambachtelijke producten en een divers assortiment aan wijnen. Het restaurant is gespecialiseerd in Franse gerechten en biedt bij elk gerecht een bijpassende wijn of biersoort. Reserveren kan eenvoudig via de website. Kom langs en geniet van de sfeer en de vers bereide gerechten bij Mej. Janssen.

Wil je weten wat Restaurant Mej. Janssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Mej. Janssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Mej. Janssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Mej. Janssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant Mej. Janssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Mej. Janssen

Bezoekers bekeken ook