Restaurant La Rusticana

Restaurant La Rusticana is een Italiaans restaurant gelegen aan Bakkerstraat 58 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant La Rusticana in Arnhem

Bij La Rusticana kunt u genieten van een stijlvolle klassieke ambiance en de kwaliteit en passie proeven die kenmerkend is voor Italië. Het restaurant heeft een wijnkelder met mooie zelf geïmporteerde wijnen en biedt speciale wijnarrangementen aan. Het restaurant bestaat uit verschillende gedeeltes, van informeel tot formeel of voor een besloten groep. Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten, waardoor het kan voorkomen dat bepaalde producten uitverkocht zijn. Om dit te voorkomen kunt u uw wensen tijdens de reservering kenbaar maken. Het restaurant is gevestigd aan de Bakkerstraat 58 in Arnhem en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 17:00 tot 23:30 uur. De keuken sluit om 22:00 uur. Op zondag en maandag is het restaurant gesloten.

Wil je weten wat Restaurant La Rusticana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant La Rusticana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant La Rusticana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant La Rusticana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant La Rusticana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant La Rusticana

Bezoekers bekeken ook