Restaurant Karakter

Restaurant Karakter is een Restaurant gelegen aan Jansplein 49 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant Karakter in Arnhem

Karakter is een restaurant gelegen op het zonnige Jansplein in het centrum van Arnhem. Sinds 2008 staat Karakter bekend om lekker eten met gastvrije bediening en is het al lange tijd de nummer 1 op Tripadvisor. In 2021 is het restaurant verhuisd naar Jansplein 49. Het restaurant is gezellig ingericht met oude platenhoezen aan de wand en je hoort de muziek van de muzikanten op de wand tijdens het eten. Vanaf 16.00 uur kun je hier genieten van heerlijke gerechten, goede service en een fijne ambiance. Daarnaast heeft Karakter een groot zonnig terras op Jansplein, dat ook geopend is vanaf 14.00 uur voor een gezellige borrel. Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren in garage Arnhem Centraal of Musisgarage. Het restaurant nodigt je uit om te genieten van een borrel en een hapje en is iedere dag geopend vanaf 16.00 uur.

Wil je weten wat Restaurant Karakter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Karakter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Karakter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Karakter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant Karakter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Karakter

Bezoekers bekeken ook