Restaurant Ho Me

Restaurant Ho Me is een Chinees restaurant gelegen aan Koningstraat 22 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant Ho Me in Arnhem

Het bekende Chinees restaurant HO-ME heeft helaas besloten om voorgoed de deuren te sluiten. Ze willen graag alle bezoekers bedanken voor de jarenlange steun en het regelmatig terugkeren naar het restaurant. HO-ME was geliefd om zijn heerlijke gerechten en vriendelijke service. Met de bekende slogan "Eet Smakkelijk" wisten ze altijd een warme en gezellige sfeer te creëren. Het restaurant heeft vele mooie herinneringen achtergelaten bij de gasten en zal zeker gemist worden. Helaas is het nu tijd om afscheid te nemen van dit geliefde stukje culinair erfgoed.

Wil je weten wat Restaurant Ho Me verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Ho Me of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Ho Me? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Ho Me het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant Ho Me reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Ho Me

Bezoekers bekeken ook