Restaurant De Veluwe - Van der Valk Hotel Arnhem

Restaurant De Veluwe - Van der Valk Hotel Arnhem is een Restaurant gelegen aan Amsterdamseweg 505 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant De Veluwe - Van der Valk Hotel Arnhem in Arnhem

In Hotel Arnhem, gelegen op de Veluwe, kunt u genieten van prachtige natuur door middel van wandelingen en fietstochten. De Veluwe is een natuurgebied met bossen, heidevelden en wilde dieren, waarbinnen zich ook het Nationaal Park De Hoge Veluwe bevindt. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan die zijn aangepast aan de omgeving. In het restaurant 'De Veluwe' kunt u genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner. Het hotel heeft ook 10 multifunctionele zalen voor vergaderingen en feestjes. Daarnaast zijn er verschillende kamertypes beschikbaar, waaronder kamers aangepast voor mindervalide gasten. Hotel Arnhem biedt gratis parkeren aan en garandeert de beste prijs. Ze hebben ook vacatures beschikbaar voor wie graag wil werken bij het hotel.

Wil je weten wat Restaurant De Veluwe - Van der Valk Hotel Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Veluwe - Van der Valk Hotel Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Veluwe - Van der Valk Hotel Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Veluwe - Van der Valk Hotel Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant De Veluwe - Van der Valk Hotel Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Veluwe – Van der Valk Hotel Arnhem

Bezoekers bekeken ook