Restaurant De Klomp

Restaurant De Klomp is een Restaurant gelegen aan Rijksweg Noord 129 in Elst.

Meer informatie over Restaurant De Klomp in Elst

Restaurant De Klomp sluit op dinsdag 26 september 2023 na 12 ½ jaar haar deuren. Vanaf 1 oktober wordt het restaurant overgenomen door Brasserie Bij Ons Elst. Het restaurant bedankt de gasten voor hun bezoek en vertrouwen. Tussen 12:00 en 17:00 uur is er een uitgebreide lunch beschikbaar, waarbij gasten kunnen kiezen tussen een snelle of uitgebreide lunch. Er is een lichte serre en een terras met uitzicht op de Rijkerswoerdse Plassen. Voor een zakenlunch is het restaurant geschikt, met gratis WIFI en een ruime parkeerplaats. Ook groepslunches en borrels zijn mogelijk op afspraak. Daarnaast is er een High Tea beschikbaar met zoete en hartige lekkernijen, sapjes en verschillende soorten thee. De High Tea kost €17,95 per persoon, maar kan worden uitgebreid met een glas prosecco voor €19,95 per persoon. Reservering is verplicht en annuleren kan tot 24 uur van tevoren. Vanaf 17:00 uur is er een dinerkaart beschikbaar, met klassieke gerechten en dagspecialiteiten op krijtborden. Het restaurant is ook bekend om seizoensgerechten zoals asperges, mosselen en wildgerechten.

Wil je weten wat Restaurant De Klomp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Klomp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Klomp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Klomp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant De Klomp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Klomp

Bezoekers bekeken ook