Restaurant De Beren Arnhem

Restaurant De Beren Arnhem is een Restaurant gelegen aan Oude Stationsstraat 16 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant De Beren Arnhem in Arnhem

Midden in de Oude Stationsstraat in Arnhem, naast de bioscoop, bevindt zich restaurant De Beren Arnhem. Het restaurant heeft een gezellig terras waar je in de zomermaanden kunt genieten van heerlijke gerechten. Je kunt contact opnemen met het restaurant via telefoonnummer 026-7440255 of via arnhemrestaurant@beren.nl. Het restaurant is geopend vanaf 12:00 uur en biedt een smakelijke lunch, koffie met gebak, diner en borrel aan. Daarnaast kun je bij De Beren ook cadeaukaarten kopen. Tijdens de herfstvakantie van 14 t/m 22 oktober is er een kinderactie waarbij kinderen t/m 12 jaar een gratis kindermenu kunnen bestellen tijdens de lunch. Op maandag t/m donderdag zijn er dagmenu's met speciale aanbiedingen, zoals satéstokjes voor €12,50 op maandag en spareribs met een strike naar keuze voor €15,- op dinsdag. Op woensdag krijgen kinderen een gratis Berenbeker bij elk kindermenu en op donderdag is er de Classic Burger voor €12,50. Het restaurant biedt ook het Diner & Film-arrangement aan voor €42,50 per persoon, inclusief een driegangenmenu en een bioscoopkaartje bij Pathé. Er is parkeergelegenheid beschikbaar en er zijn ook groepsarrangementen mogelijk.

Wil je weten wat Restaurant De Beren Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Beren Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Beren Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Beren Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant De Beren Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Beren Arnhem

Bezoekers bekeken ook