Restaurant Boshuis

Restaurant Boshuis is een Restaurant gelegen aan Koningsweg 14 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant Boshuis in Arnhem

Het restaurant Boshuis is een populaire plek om te vieren. Ze bieden verschillende opties aan, zoals een BBQ, buffet, spelshows en zeskampen. Het restaurant is geopend en biedt ook afhaalmogelijkheden. Voor feestjes en zakelijke evenementen kun je ook bij hen terecht. Ze organiseren regelmatig evenementen en activiteiten, die je kunt bekijken op hun website. Het restaurant nodigt je uit om bij hen op het park te komen en je kunt a la carte reserveren. Volg hen op social media om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Restaurant Boshuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Boshuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Boshuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Boshuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant Boshuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Boshuis

Bezoekers bekeken ook