Renao

Renao is een Aziatisch restaurant gelegen aan Schelmseweg 50 in Arnhem.

Meer informatie over Renao in Arnhem

Restaurant Renao biedt een unieke ervaring van Shared Dining, waarbij gasten samen kunnen genieten van de moderne Aziatische Cuisine. Bij binnenkomst worden gasten direct speciaal ontvangen en kunnen ze genieten van diverse kleine gerechten, ook wel "fingerfood" genoemd, om zo verschillende smaaksensaties te ervaren. Het gezamenlijk delen en proeven van gerechten brengt mensen dichter bij elkaar. Renao biedt ruim 90% glutenvrije gerechten en bijna alle gerechten zijn lactosevrij, behalve het dessert. Het restaurant hoopt dat gasten zowel zakelijk als persoonlijk kunnen genieten van de heerlijke gerechten en dat ze tijdens het diner nieuwe relaties kunnen opbouwen. Gasten kunnen direct online reserveren en het restaurant biedt ook take-away opties.

Wil je weten wat Renao verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Renao of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Renao? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Renao het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Renao reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Renao

Bezoekers bekeken ook