Recreatieve sportvereniging vredenburg

Recreatieve sportvereniging vredenburg is een Sportschool gelegen aan Slochterenweg 29 in Arnhem.

Meer informatie over Recreatieve sportvereniging vredenburg in Arnhem

Op de pagina Sportaanbod van de RSVV vind je een groot aanbod aan sporten voor jong en oud. De vereniging is een van de weinige omnisportverenigingen in Nederland en heeft ruim 600 leden. Deze leden kunnen elke week onbeperkt deelnemen aan verschillende sporten met een recreatief karakter. Het lidmaatschap is voordelig omdat de RSVV geen lid is van nationale sportbonden. Voor een vast bedrag per jaar kan een heel gezin of individuele sporter zoveel sporten beoefenen als de vereniging aanbiedt. Het sportaanbod is geschikt voor jeugd, volwassenen, Fifty Fit en sport op maat. Neem contact op met de vereniging voordat je deelneemt aan een les. Je vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Wil je weten wat Recreatieve sportvereniging vredenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatieve sportvereniging vredenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatieve sportvereniging vredenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatieve sportvereniging vredenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Recreatieve sportvereniging vredenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatieve sportvereniging vredenburg

Bezoekers bekeken ook