Rafael Oase Arnhem

Rafael Oase Arnhem is een Kerk gelegen aan Bethaniënstraat 3 in Arnhem.

Meer informatie over Rafael Oase Arnhem in Arnhem

Wij zijn een multiculturele gemeenschap die gelooft in de kracht van Gods Woord om levens te veranderen en antwoorden te geven op levensvragen. Onze visie is om mensen bij het hart van God de vader te brengen door middel van een liefdevolle en helende gemeenschap. We streven ernaar om verbinding te maken met God, onszelf en anderen en relaties op te bouwen met mensen in onze multiculturele samenleving. Kenmerken die we graag zien in onze gemeenschap zijn missionair, multicultureel, inspirerend, creatief, liefdevol, dienend en een brug slaand naar anderen. We geloven in Jezus Christus en willen het onmogelijke mogelijk zien worden. Onze principes zijn gebaseerd op de essenties van Gods koninkrijk, namelijk verbinding met God, onszelf, elkaar en de wereld. We houden elke zondag om 10:30 uur een dienst en preken kunnen worden beluisterd via ons opname archief. Voor contactgegevens verwijzen we naar ons adres op de Bethaniënstraat 1 in Arnhem en ons e-mailadres info@oasearnhem.nl.

Wil je weten wat Rafael Oase Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rafael Oase Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rafael Oase Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rafael Oase Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Rafael Oase Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Rafael Oase Arnhem

Bezoekers bekeken ook